• Hjem
  • Nettsider
  • Videotjenester
  • Dronefilm
  • Blog
Kristian Hauge, December 31 2020

Fra nettside til nettbutikk

Dersom du ønsker en nettbutikk, men kanskje ikke har så mange produkter enda, har lyst til å teste ut nettbutikk før du satser 100%, eller ønsker å kombinere nettside med butikk? Shopify har en løsning som gir deg muligheten til å selge produkter på din egen nettside.

Hva er så bra med nettbutikk på din nettside?

Det er flere grunner til at du kanskje ønsker å gå for denne løsningen. Som tidligere beskrevet er det en enkel måte å komme i gang med salg via nettet. Her snakker vi ikke om å opprette en fullstendig nettbutikk og linke til din nettside, men å opprette produkter i nettbutikken, som du så linker til på din nettside. En enkel shopify buy button er alt som skal til. 

Du kan også linke til en serie av produkter, samt en kasse-knapp.

På shopify.com finner du flere artikler om hvordan du kommer i gang med buy button for shopify. Prisen er også lav. Kun $9 per mnd. Det gjør oppstartskostnaden så lav at alle kan teste det ut. I tillegg har shopify en 14 dager gratis test, så det kan faktisk testets ut helt gratis. 

Har du en nettside med pagecloud fra før slipper du altså å investere i en fullverdig nettbutikk. Det kan allikevel være gunstig å gå for basic planen til $29 per mnd. da denne også gir deg mulighet til å selge via facebook. 

For å legge til en buy button på din PageCloud side henter du enkelt koden fra Shopify og limer den inn via PageCloud sin integrasjon.Written by

Kristian Hauge

Tags